X

Καμμένος: Η συμφωνία των Πρεσπών έχει πεθάνει

Τι απάντησε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Νίκο Κοτζια. Η κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ant1news

Την άποψη ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι νεκρή επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, ρίχνοντας παράλληλα, τα καρφιά του στον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

«Η συμφωνία Πρεσπών έχει πεθάνει κι ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ την αναιρεί, εκτός κι αν έχει κάνει κι άλλη συμφωνία κάτω από τον τραπέζι με τον Νίκο Κοτζιά», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και επανέλαβε ότι ο ίδιος θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση όποτε έρθει η συμφωνία προς κύρωση στη Βουλή.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ τον κάλεσε να δηλώσει δημόσια «πριν κάνει παληκαριές» αν θα την αποδεχθεί ή αν θα την καταργήσει, «γιατί έτσι παίρνονται οι πολιτικές αποφάσεις, στα ίσια».

Στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, καταλογίζοντάς του «θέατρο», καθώς -όπως είπε- η Μακεδονία θα δοθεί επί υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. «Το ποιος θα σταματήσει τη συμφωνία θα το δείτε, όπως και το ποιος πάει στη Μέρκελ και λέει ότι θα τη στηρίξουμε αφού ψηφιστεί», σχολίασε ο Πάνος Καμμένος.

«Να χωρίσει τα τσανάκια του με τον ΣΥΡΙΖΑ» κάλεσε τον Πάνο Καμμένο ο Βασίλης Λεβέντης. «Λέει ότι διαφωνεί αλλά το πιο τίμιο είναι να σταματήσεις εδώ και τώρα τον Τσίπρα, όταν του δίνεις χρόνο, γίνεσαι συνένοχος», είπε προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Κατεβείτε λαό και κάνετε δημοψήφισμα, πάτε με το ζόρι να τα παραδώσετε όλα, δρομολογούνται ευθύνες και μάλιστα, ποινικές».