X

Βουλή: σκληρή κόντρα για την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ

Διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους Παππάς και Βορίδης. Προσπάθεια εκμετάλλευσης της επίθεσης κατήγγειλε ο Φλαμπουράρης. Προβληματισμός για το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, από τον Φίλη.

Ant1news

Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ προκαλεί η βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ με τον Νίκο Παππά να καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους, ενώ την ίδια ώρα να χαρακτηρίζει χυδαιότητες τα όσα εκστομίστηκαν περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης.

«Εμείς είμαστε ακλόνητα στο πλευρό των εργαζομένων, απέναντι σε όποιον επιλέγει τη βία, βάζει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και επιχειρεί να τραυματίσει τη δημοκρατία μας», είπε και χαρακτήρισε «θλιβερό» να αναπαράγονται από τη ΝΔ χυδαιότητες.

Αφορμή στάθηκε η έμμεση αναφορά του Μάκη Βορίδη από τη ΝΔ στην ηθική αυτουργία της κυβέρνησης στην επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό. «Η κυβέρνηση στέλνει μηνύματα στους τρομοκράτες, όταν καταργεί τις φυλακές τύπου Γ, όταν δίνει άδεια σε τρομοκράτες» είπε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε «να συζητήσουμε και για το τσεκούρι, αλλά παράλληλα να μιλήσουμε και για το πλαίσιο της βίας της άκρας Αριστεράς και τις επιθέσεις που δεχόμαστε από τραμπούκους».

Στην απάντησή του ο Νίκος Παππάς που τον διαδέχθηκε στο βήμα, ανέφερε πως η ΝΔ έχει μετατραπεί στον ΛΑΟΣ των καιρών μας.

Στην επίθεση στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης που έχει δεχθεί στο παρελθόν πολλές φορές επιθέσεις. «Επειδή είμαι παθών, δύο φορές μου έκαψαν το σπίτι και άλλες 10 δέχθηκα επιθέσεις, να σας πω ότι εγώ δεν το έκανα θέμα όπως εσείς την επίθεση στον ΣΚΑΙ», είπε και έκανε λόγο για προσπάθεια εκμετάλλευσης.

Τον προβληματισμό του για το συνεχιζόμενο εμπάργκο σε ΣΚΑΙ και ΕΡΤ εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης.