X

Κουντουρά: Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου

Κατέθεσε φωτογραφίες στα πρακτικά. Τι είπε για την Συμφωνία των Πρεσπών και τον Πάνο Καμμένο. Τι απάντησε ο Γεωργιάδης.

Ant1news

Σφοδρή επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται η ίδια και η οικογένειά της, εξαπέλυσε η Έλενα Κουντουρά.

Η υπουργός Τουρισμού έκανε λόγο για κατ’ επανάληψη στοχοποίησή της από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος όπως είπε δίνει πολιτική κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία και πρόσθεσε: «Αν συμβεί τίποτα σε μένα και οικογένειά μου, η ευθύνη δεν θα βαρύνει μόνον τους δράστες αλλά και ηθικούς αυτουργούς».

Η Έλενα Κουντουρά κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής και φωτογραφίες με απειλητικά μηνύματα που ελάμβανε, μεταξύ άλλων, με φωτογραφίες νεκρών γυναικών.

 

Στάθηκε στο πλευρό της Θεοδώρας Τζάκρη που χθες βράδυ δέχθηκε επίθεση, η οποία -όπως είπε- είναι αποτέλεσμα άθλιας προπαγάνδας της ΝΔ, ενώ αναφέρθηκε, χωρίς ωστόσο, να τον κατονομάσει και στον Πάνο Καμμένο κάνοντας λόγο για άθλιες επιθέσεις ακόμη και στον νεκρό πατέρα της.

Η κ. Κουντουρά που διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που παρείχε στην κυβέρνηση, τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και υπερασπίστηκε το δικαίωμά της για ψήφο κατά συνείδηση.

 

«Η θετική στάση στη συμφωνία είναι η πατριωτική στάση», είπε και συμπλήρωσε: «Είμαι υπουργός της κυβέρνησης και δεν θα μπορούσα ποτέ να επιτρέψω να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, να ανακοπεί βίαια η πορεία της κυβέρνησης και να μην προχωρήσουν οι παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί».

Στην Έλενα Κουντουρά απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως καταδικάζει κάθε απειλή εναντίον της. Υποστήριξε πάντως, ότι η υπουργός Τουρισμού δεν είχε δείξει την ίδια ευαισθησία στο παρελθόν όταν απειλούσαν τον ίδιο.

«Αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας έγραψε τον ύμνο της Χούντας ήταν ο κ. Καμμένος στο κόμμα που ήσασταν μέχρι χθες, ξεπουλήσατε την Μακεδονία για να μείνετε υπουργός», της είπε με την υπουργό Τουρισμού να απαντά πως ο κ. Γεωργιάδης ασχολείται μόνον μαζί της. «Με έχει στοχοποιήσει. Το είδαμε και τώρα», σχολίασε.