X

Αποστολάκης: Όποιος αμφισβητήσει την εδαφική μας ακεραιότητα, θα λάβει συντριπτική απάντηση

Μήνυμα αποφασιστικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στις προκλήσεις έστειλε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ant1news

Πρόσκληση συνεργασίας σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Αποστολάκης, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αποφασιστικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στις προκλήσεις.

«Απευθύνω πρόσκληση ενότητας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις για συνεργασία σε θέματα εθνικής άμυνας και ασφάλειας, επιζητώ τη συνεργασία με όλες τις πτέρυγες της Βουλής, οι στιγμές είναι κρίσιμες και επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση», είπε στην παρθενική του εμφάνιση στη Βουλή ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης του Δημήτρη Σταμάτη από τη ΝΔ για τις πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο.

Έστειλε παράλληλα σαφές μήνυμα στη γείτονα, λέγοντας πως «όποιος αμφισβητήσει εδαφική ακεραιότητα της χώρας, θα λάβει άμεση και συντριπτική απάντηση».

Σε ότι αφορά στην ουσία της επίκαιρης ερώτησης, επανέλαβε ότι οι πτήσεις εντάσσονταν σε εκπαιδευτική άδεια, που δεν επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του υπουργείου. Η δαπάνη πτήσεων, όπως είπε πάντως, είναι απόρρητη.