X

“Πόλεμος” ΝΔ – ΔΗΣΥ για τον ρόλο της αντιπολίτευσης

Δριμεία επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσαν Κωνσταντινόπουλος και Λοβέρδος, ενώ ο Νίκος Δένδιας απάντησε με καυστικό τρόπο.

Ant1news

Στα «κάγκελα» ανέβηκαν ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη στη Βουλή ανταλλάσσοντας «δηλητηριώδη βέλη» για το ποιος ασκεί καλύτερη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Το δημοσκοπικό βάλτωμα του ΚΙΝΑΛ αλλά και οι πιέσεις που δέχεται από κάθε κατεύθυνση προκαλεί εκνευρισμό και αυτό αποτυπώνεται στις τοποθετήσεις των στελεχών του.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στη Βουλή εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στη ΝΔ ότι δεν κάνει αντιπολίτευση και ψηφίζει νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Δένδια από τη ΝΔ να μιλά για υπαρξιακή αγωνία του ΚΙΝΑΛ.

«Για κάποιον περίεργο, αλλά σαφώς αντιληπτό λόγο, τον τελευταίο καιρό η ΔΗΣΥ έχει στοχεύσει τη ΝΔ, όταν λέει άσπρο η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ πρέπει να λέει μαύρο. Ανακαλύπτει συνωμοσίες ή όταν εισηγούμαστε το αυτονόητο πρέπει να λέει ότι είναι κάτι σκοτεινό. Αυτό έκανε και ο κ. Κωνσταντινόπουλος. Προσπάθησα να παρακολουθήσω γιατί επί της αρχής τουλάχιστον καταψηφίζει αυτό το νομοσχέδιο. Δεν μπορεί οι πολιτικές μας διαφωνίες με τον ΣΥΡΙΖΑ να στρέφονται κατά της επιχειρηματικότητας. Τον τελευταίο καιρό τους παρακολουθούμε με ένα χαμόγελο. Τελευταία έχουν εφεύρει περίεργες θωρήσεις. Η υπαρξιακή αγωνία κάθε κόμματος είναι συμπαθής, αλλά δεν μπορεί να εκφράζεται με επιθετικότητα εναντίον ενός άλλου κόμματος», σχολίασε καυστικά ο κ. Δένδιας.

Στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας ότι η ΝΔ των 75 βουλευτών κάνει αντιπολίτευση πολυτελείας στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε κάθε συνεδρίαση συμμετέχουν ελάχιστοι βουλευτές της.