X

Σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης

Σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης στη δευτερολογία του κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Ant1news



Με την έγκριση των θέσεων για το 2ο τακτικό συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, που θα πραγματοποιηθεί 13 έως 15 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Υπέρ ψήφισαν 76 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ λευκό ψήφισαν 24 μέλη της, μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης. Το κείμενο κριτικής που κατέθεσαν τα μειοψηφούντα στελέχη για την αποχώρηση από την κυβέρνηση και τον διάλογο για την Κεντροαριστερά δεν το έθεσαν σε ψηφοφορία.

Στη δευτερολογία του, ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης έκανε ειδική αναφορά στον εσωκομματικό διάλογο προς το συνέδριο λέγοντας ότι «υποχρέωση όλων μας είναι η ενίσχυση του κόμματος κι όχι περιχαρακώσεις, όχι υποκειμενισμοί, όχι εγωκεντρισμοί. Σεβασμός των συλλογικών αποφάσεων. Αυτός είναι ο δρόμος που θα μας οδηγήσει σε μια πιο δυναμική παρουσία της ΔΗΜΑΡ στις πολιτικές εξελίξεις».