X

Plan B με… Εθνική Αυγή

Έτοιμο έχουν το… Plan B τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, σε περίπτωση που τεθεί εκτός νόμου το κόμμα τους.

Ant1news

«Εναλλακτικό» κόμμα για το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η «Χρυσή Αυγή», είναι ήδη έτοιμο με την επωνυμία «Εθνική Αυγή». Κατά τη χθεσινή συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων μάλιστα έκαναν την … εμφάνισή τους και τα πρώτα φέιγ βολάν για την Εθνική Αυγή, στα οποία τονίζεται ότι το κόμμα είναι αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, ούτως ώστε «οι πατριώτες και εθνικιστές να έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν εκλογικά»,  ενώ υπήρξε και ανάλογο δημοσίευμα στην εφημερίδα Εμπρός. 

Ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στη χθεσινή συγκέντρωση αναφέρθηκε στο πατριωτικό κόμμα "Εθνική Αυγή", που ίδρυσαν  «έλληνες εθνικιστές», με στόχο, να διασφαλιστεί η συμμετοχή ενός «πατριωτικού κόμματος» σε εκλογική αναμέτρηση στο ενδεχόμενο «πραξικοπηματικής» απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής. 

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε χαρακτηριστικά ότι «στις εκλογές θα κατέβουμε ό,τι και να γίνει» και ανέφερε - ειρωνικά- ότι «Έλληνες πατριώτες ίδρυσαν την Εθνική Αυγή, στην οποία δεν συμμετέχουν οι δολοφόνοι που περιλαμβάνονται στη Χρυσή Αυγή».