X

Τελειωμένη υπόθεση ο Καρυπίδης, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

Όλα δείχνουν ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ θα του αφαιρέσει το χρίσμα της υποψηφιότητας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ant1news

Του Γιάννη Τσακίρη

«Τελειωμένη υπόθεση» χαρακτήριζε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα το θέμα της υποψηφιότητας Καρυπίδη για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας δείχνοντας ότι το διαζύγιο είναι θέμα ωρών.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην χρειαστεί καν να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ήδη βρίσκονται στην Κοζάνη ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής Δημήτρης Βίτσας και ο υπεύθυνος του τμήματος τοπικής αυτοδιοίκησης Κώστας Πουλάκης, για να πείσουν τον Θεόδωρο Καρυπίδη μετά την αποκάλυψη των ακραίων απόψεων του να διευκολύνει ο ίδιος την κατάσταση και να μην υποχρεώσει την Κουμουνδούρου να του αφαιρέσει το χρίσμα.

Το στίγμα έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ άστραψε και βρόντηξε για τις θέσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη του κόμματος.

«Αν τέτοιες απόψεις τις εννοούσε ο κ Καρυπιδης όχι μόνο υποψήφιος δεν θα είναι αλλά ούτε απο το απέναντι πεζοδρόμιο δεν πρόκειται να περάσει» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αποστάσεις πήρε και ο υποψήφιος στον Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης λέγοντας ότι και εκείνος προσωπικά έχει προβλήματα με την υποψηφιότητα Καρυπίδη.

Μήνυμα προς την ηγεσία έστειλε με ένα tweet ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνοντας πως «το "πάθημα" με την υποψηφιότητα Καρυπίδη, ας μας γίνει μάθημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται συμμαχίες. Με αξιολόγηση όμως, προσοχή και συλλογικότητα» ενώ ο Δημήτρης Στρατούλης μίλησε για λάθος που θα διορθωθεί.