X

Ένωση ονομάζεται το κόμμα των Πολύδωρα και Ζώη

Ένωση ονομάζεται ο νέος πολιτικός φορέας τη δημιουργία του οποίου ανακοίνωσαν οι κ.κ. Ζώης και Πολύδωρας.

Ant1news

Το νέο κόμμα Ένωση, για την Πατρίδα και τον Λαό  που προέκυψε από την συνεργασία τους και έχει έμβλημα την ασπίδα, παρουσίασαν την Πέμπτη Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης.

Ο Βύρων Πολύδωρας σημείωσε ότι «θέλουμε να ανταποκριθούμε σε κάτι νέο και ελπιδοφόρο και μαχητικό, να υποδεχθούμε τους δυσαρεστημένους από τη ΝΔ κυρίως αλλά και από άλλα κόμματα. Υπάρχει ένας κόσμος που δεν έχει που να πάει, την απελπισία του την μετατρέπει σε οργή».

Αναφερόμενος στον χαρακτήρα του κόμματος είπε: «Το κόμμα είναι Ευρωπαϊκό μεν αντιμνημονιακό δε. Έτσι παρακάμπτουμε τα διλήμματα. Δεν τίθεται για εμάς θέμα μέσα ή έξω από την ΕΕ, δεν τίθεται θέμα ευρώ ή δραχμή. Είναι διλήμματα ανελεύθερα και προθύστερα. Το κόμμα συνιστά προσκλητήριο προς όλους τους πατριώτες δηλαδή προς όλους τους Έλληνες. Βασικός κορμός είναι το προυπάρχον κόμμα του Χρήστου Ζώη. Διαιωνίζουμε ένα πνεύμα ελληνικό πατριωτικό, λαικό δημοκρατικό. Θα μπορούσε να λέγεται αμαγαλματοποίηση που προκύπτει από την σφυρηλάτηση όλων στους κοινούς αγώνες για την δημοκρατία».