X

Υποψήφιος με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ ο Καρυπίδης

Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να αποσύρουν την υποψηφιότητα Καρυπίδη, ο ίδιος έκανε σαφές ότι σκοπεύει να είναι υποψήφιος και χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news



Με ανακοίνωσή του, ο Θεόδωρος Καρυπίδης γνωστοποιεί ουσιαστικά ότι προτίθεται να κατέβει στις εκλογές και χωρίς την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας "όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως πολιτικών «χρωμάτων»", να τον ψηφίσουν.

Με φόντο το σάλο που προκλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως όλα δείχνουν, θα του αφαιρέσει το χρίσμα της υποψηφιότητας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κάνει λόγο «ανοίκειες επιθέσεις» και τονίζει ότι συνεχίζει ανένδοτος και αταλάτευντος.

«Με δεδομένη και κάθετη την αντίθεσή μας στον αντισημιτισμό και στον φασισμό αντιστεκόμαστε στην αδηφάγα επικοινωνιακή ανθρωποφαγία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, τα χαλκεία δεν μας τρομάζουν.  Οι ανοίκειες επιθέσεις τους όχι μόνο δε μας λυγίζουν, αλλά ούτε και είναι σε θέση να μας πλήξουν», τονίζει μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποφασίσει για το ζήτημα της υποψηφιότητας του. 

Την ίδια ώρα, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο κάλεσε σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει την υποψηφιότητα Καρυπίδη.