X

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης χαιρετά ναζιστικά

Προκλητικός ο Μιχάλης Αρβανίτης χαιρετά ναζιστικά, ενώ δεν έλειψαν και οι φραστικές επιθέσεις προς τη Δικαιοσύνη.

Ant1news



Αίσθηση προκάλεσε ο ναζιστικός χαιρετισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη. 

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, στην συνέχεια σηκώθηκαν όρθιοι, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ακολούθησαν το παράδειγμα του Μιχάλη Αρβανίτη. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι φραστικές επιθέσεις προς τη Δικαιοσύνη.

Υποψήφιος περιφερειάρχης, όπως ανακοινώθηκε, είναι ο εν ενεργεία αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος, με καταγωγή από τα Σφακιά και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, σε βάρος του οποίου διατάχθηκε ΕΔΕ για τις δηλώσεις του.

Παράλληλα, υποψήφιος είναι ο εν ενεργεία εποχικός πυροσβέστης Οδυσσέας Πατεράκης. Ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων, η νομική σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Ελένη Παχουλάκη είναι η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και ο Κωνσταντίνος Βλατάκης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.

Παρόντες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Όλα αυτά την ώρα που η υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά το δικαστικό αίτημα να αρθεί η ασυλία και των υπολοίπων εννέα βουλευτών της, λαμβάνει νέα τροπή.