X

Το περιεχόμενο της συζήτησης Βενιζέλου-Παπανδρέου

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ, βουλευτές έγιναν κοινωνοί μέρους της τηλεφωνικής επικοινωνίας των δυο ανδρών.

Ant1news

Tης Στεφανίας Μουρελάτου

«Είναι προς το συμφέρον σου, προς συμφέρον της πολιτικής σου οντότητας και των πεπραγμένων των Κυβερνήσεων σου να πάει καλά αυτή η Κυβέρνηση» φέρεται να είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Γιώργο Παπανδρέου προχθές το βράδυ, όταν ο πρώην Πρωθυπουργός εξέφρασε την αντίρρηση του στην «Ελιά».

Με πολλές απουσίες ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ, όπου διεξάγεται η συνδιάσκεψη για την «Ελιά». Η ΚΟ συνεκλήθη αιφνιδιαστικά στον απόηχο των ηχηρών απουσιών από τα εγκαίνια της «Ελιάς».

Από τη συνεδρίαση απουσίασαν χωρίς να αναφέρουν κώλυμα στον γραμματέα της ΚΟ οι κ.κ. Παπανδρέου, Χρυσοχοίδης, Σηφουνάκης, Μωραίτης. Ασθενείς ήταν οι κ.κ. Μανιάτης, Χατζη Οσμάν,Σαλτούρος ενώ κώλυμα δήλωσαν οι κ.κ. Σαχινίδης, Κακλαμάνης, Γκερέκου.

Κατά πληροφορίες στη συνεδρίαση έγινε επισκόπηση των υποψηφίων που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις Περιφέρειες. Γρίφος παραμένουν η περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όπου όλοι επιθυμούν διακαώς την Άντζελα Γκερέκου , η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Πελοπόννησος, όπου ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης δεν υπήρξε ποτέ αγαπημένος της πασοκικής βάσης.

Βουλευτές έβαλαν θέμα να νομοθετηθεί το ασυμβίβαστο του βουλευτή και του υποψήφιου ευρωβουλευτή.