X

Καμμένος: "Όποιος αντέχει μένει στο πλοίο"

Για την αποχώρηση δύο βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Αντώνη Σαμαρά μίλησε ο Πάνος Καμμένος.

Ant1news

Λάβρος κατά των δύο βουλευτών, Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου, που αποχώρησαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματός του, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Πάνος Καμμένος είπε χαρακτηριστικά ότι «όποιος αντέχει μένει στο πλοίο, όποιος δεν αντέχει εγκαταλείπει», κάνοντας λόγο για διεξαγωγή πολέμου κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  Ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε εκβιασμούς βουλευτών από το παρακράτος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχει γίνει επίθεση στους μισούς βουλευτές μου μέσω του ΣΔΟΕ», σημειώνοντας ωστόσο πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αν οι δύο αποχωρήσαντες βουλευτές δέχθηκαν απειλές.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα που «φωτογραφίζουν» ακόμη μία βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να έχει τάσεις φυγής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο Πάνος Καμμένος αρκέστηκε να πει ότι οι «και 15 βουλευτές να φύγουν, οι ΑΝΕΛ δεν αλλάξουν την ιδρυτική τους διακήρυξη, δεν θα γονατίσουν, δεν θα γίνουν πατερίτσα του Σαμαρά και του Βενιζέλου».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά ή με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.  «Όσο είμαι στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όσο είμαι ζωντανός, οι ΑΝΕΛ δε θα γίνουν πατερίτσα αυτών που δολοφόνησαν την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να κάνει πολιτική αντιπαράθεση με τον Σταύρο Θεοδωράκη.