X

Κουτσούμπας: Η Χρυσή Αυγή είχε πλάτες από τους μηχανισμούς του συστήματος

Πλάτες και υποστήριξη από τους μηχανισμούς του συστήματος στη Χρυσή Αυγή «βλέπει» ο Δημήτρης Κουτσούμπας, πίσω από την υπόθεση Μπαλτάκου.

Ant1news



Οι συνομιλίες και επαφές του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου κ. Μπαλτάκου με στελέχη της Χρυσής Αυγής απέδειξαν ότι η Χρυσή Αυγή είχε πλάτες και υποστήριξη από τους μηχανισμούς του συστήματος, επισήμανε χαρακτηριστικά ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στην υπόθεση Μπαλτάκου.

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στη Ρόδο,  κ. Κουτσούμπας, υπογράμμισε ότι αποκαλύφθηκε ο ομφάλιος λώρος αφού η Χρυσή Αυγή αποτελείται από τσιράκια του συστήματος σκοπός των οποίων είναι να χτυπηθεί το εργατικό κίνημα.

Σύμφωνα με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, ευθύνες υπάρχουν και στα άλλα κόμματα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή, όπως είπε, με την στάση και τον καιροσκοπισμό του για σκευωρίες και αθώους στην ουσία βγάζει λάδι την ναζιστική οργάνωση.

Είναι λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν οι εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για αυτές, κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.