X

Ύβρεις και απειλές κατά πάντων από τους Χρυσαυγίτες

Με αφορμή την Πρωτομαγιά, η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε συγκέντρωση στο Σταθμό Λαρίσης, όπου μίλησαν γνωστά στελέχη εξαπολύοντας ύβρεις κατά πολιτικών και δικαστών.

Ant1news



Οι υποψήφιοι του κόμματος για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές φρόντισαν να δώσουν ξανά το στίγμα τους, υμνώντας τον Ιωάννη Μεταξά, υβρίζοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους και απειλώντας τους πάντες ενόψει του νέου γύρου απολογιών βουλευτών για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

«Έβλεπα χθες μέσα στη Βουλή, όλο αυτό τον εσμό της προδοσίας, ιδίως δε τον υπουργό Δικαιοσύνης, αυτόν τον ανεκδιήγητο παράγοντα, με τι τρόμο κοιτούσε τα έδρανα της Χρυσής Αυγής την ώρα που μιλούσαμε και αποκαλύπταμε την αλήθεια. Ο τρόμος αυτός είναι πολύ λογικός διότι αυτοί οι αλήτες έχουν διαπράξει κακουργήματα σε βάρος του λαού, σε βάρος της λαϊκής κυριαρχίας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης.

«Όσο μας πολεμάνε τόσο πιο σκληρός θα είναι ο αγώνας μας», είπε από πλευράς της η Ελένη Ζαρούλια, ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, σημείωσε ενόψει των εκλογών ότι «ο ελληνικός λαός θα μαυρίσει τους σκευωρούς και τα υπόλοιπα κόμματα που συντάχθηκαν μαζί τους».

Σημειώνεται ότι την προσεχή Δευτέρα, άλλοι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, η Ελένη Ζαρούλια, ο Μιχάλης Αρβανίτης, ο Νίκος Κούζηλος και ο Δημήτρης Κουκούτσης, καλούνται να παρουσιαστούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών προκειμένου να απολογηθούν για τις βαριές κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.