X

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Καπερνάρος, αλλαγές στην ΚΟ των ΑΝΕΛ

Την ανεξαρτητοποίησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε ο Βασίλης Καπερνάρος, την ώρα που συνεδρίαζε η ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ant1news



Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο Βασίλης Καπερνάρος γνωστοποίησε ότι ανεξαρτητοποιείται από από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του, καθώς θεωρεί ότι δεν στηρίχθηκε όπως θα έπρεπε από τους ΑΝΕΛ ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Η απόφασή του έγινε γνωστή την ώρα που συνεδρίαζε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να αποτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που ολοκληρώθηκε περίπου στις 16:30, αποφασίστηκε η τοποθέτηση της βουλευτού Α' Αθηνών Έλενας Κουντουρά στη θέση της γραμματέα της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία έμενε κενή, έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Γιοβανόπουλου. Παράλληλα, η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, τοποθετήθηκε προσωρινή κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος.

«Θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ την συνάδελφο την Έλενα Κουντουρά η οποία ομόφωνα εξελέγη νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας», ανέφερε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, μετά το πέρας της συνεδρίασης και στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στο στην ανεξαρτητοποίηση του Κ. Καπερνάρου όσο στις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

«Θα ήθελα να σας πω ότι ο συνάδελφος ο Βασίλης ο Καπερνάρος παρουσιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα που κατέγραψε στην Αθήνα, διάβασε μια σειρά από δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα μας ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται. Για τους λόγους θα ήθελα παρακαλώ πολύ να απευθυνθείτε στον ίδιο», σημείωσε και αναφερόμενος στο μέλλον υπογράμμισε ότι οι ΑΝΕΛ προχωρούν πιο δυνατά.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όχι απλώς συνεχίζουμε, (ανεξάρτητα με την απώλεια του συναδέλφου), αλλά 14 και 15 του μηνός Ιουνίου κάνουμε το διευρυμένο Εθνικό μας Συμβούλιο, στέλνοντας το μήνυμα πως όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προχωρήσουμε ακόμη πιο δυνατά. Σας διαβεβαιώνω ότι καθένας που φεύγει, αφήνει χώρο για να γινόμαστε πολύ περισσότεροι», δήλωσε ο κ. Κουίκ, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι υπήρχε πρόβλημα στο κόμμα.



«Όσοι δεν αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας, η πόρτα είναι ανοιχτή. Να μη διανοηθούν όμως να φέρουν προτάσεις που είναι αντίθετες στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛ», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Η επιστολή του Βασίλη Καπερνάρου: