X

Μωραΐτης: Ο Βενιζέλος έχασε την ψυχραιμία του, προέβη σε ένα ατόπημα

Για τις θέσεις του στο άρθρο του και στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Θάνος Μωραΐτης στο Πρωινό του Αντ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ant1news

Στο Πρωινό του Αντ1 μίλησε ο Θάνος Μωραΐτης για το άρθρο του στο οποίο έθεσε θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ:

«Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο, για τη μεγάλη κεντροαριστερά χρειαζόμαστε πρόσωπα, αλλά δε χρειάζεται να μιλάμε με ονόματα»

«Καλό είναι να μη χάνεται το μέτρο. Λυπήθηκα όταν είδα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απαντά με αυτόν τον τρόπο. Έχασε την ψυχραιμία του έχασε το μέτρο, προέβη σε ένα ατόπημα. Πρέπει να εξηγήσει τι εννοούσε όταν είπε 5η φάλαγγα» , δήλωσε ο Θάνος Μωραΐτης στον Γιώργο Παπαδάκη, αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Είμαι το στέλεχος που μέσα σε λίγους μήνες ανέβασε το ΠΑΣΟΚ 2,5 μονάδες. Κερδίσαμε περιφέρειες» ανέφερε σχετικά με το εκλογικό του αποτέλεσμα, ενώ για τη σχέση του με τον Γιώργο Παπανδρέου είπε ότι «ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή. Δεν κρύφτηκα πότε πίσω από το δάχτυλό μου. Το άρθρο είναι τα πιστεύω μου, ήθελα να προβληματίσω συντρόφους και μέλη του ΠΑΣΟΚ.Ο Παπανδρέου είναι φίλος μου, αλλά μη δημιουργείτε εντυπώσεις»

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ προειδοποίησε τους «συνεργάτες του προέδρου που διχάζουν να μαζευτούν».

«Έχω μία διαδρομή, είμαι αυτός που μαζί με άλλους κρατηθήκαμε στα πόδια μας, σηκώσαμε στις πλάτες μας τις αμαρτίες ενός πολιτικούς συστήματος και αυτοί που μιλούν για 5ες φάλαγγες κάνουν ατόπημα».