X

Θέμα ηγεσίας θέτει ο Μιχάλης Καρχιμάκης

Με κείμενό του καλεί την ηγετική ομάδα να αλλάξει πολιτική πλεύση και εμφανίζεται αρνητικός στα σενάρια απορρόφησης του ΠΑΣΟΚ.

Ant1news

της Στεφανίας Μουρελάτου

Με τη φράση "μπορούμε με αλλαγή πολιτικής, με περιεχόμενο. Αν η ηγετική ομάδα δεν μπορεί πρέπει να δούμε τι κάνουμε" ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ανοίγει θέμα ηγεσίας.

Αναφερόμενος στις διαδικασίες ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς τονίζει:"Όλα όσα λέγονται σε συνομιλίες κορυφής περί διαφόρων ειδών συγκολλήσεων, είναι χωρίς ουσία και χωρίς αποδέκτες. Ο βασικός όρος ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ πρέπει να περάσει μέσα από αλλαγή πολιτικής, εάν διαθέτει πολιτική βούληση η ηγετική ομάδα" σχολιάζει με αιχμές προς τον Ευάγγελο Βενιζελο και προσθέτει:"Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ που σήκωσε το βάρος της κρίσης και αναμετρήθηκε με την ιστορία του και την διαδρομή του, να αποτελεί το έρμαιο διαφόρων πολιτικών προσώπων και οχημάτων, χωρίς ακροατήριο, που μεταφέρονται ως πολιτικοί τουρίστες από δω κι’ από κει. Όποιοι θέλουν, να συμβάλλουν στην προσπάθεια, με όρους αλλαγής πολιτικής πορείας, ας συμπαραταχθούν με το ΠΑΣΟΚ" κρατώντας σαφείς αποστάσεις από την προοπτική καθαίρεσης των συμβόλων του ΠΑΣΟΚ και απορρόφησης του σε μια κεντροαριστερή παράταξη.