X

Βούτσης: Η κυβερνητική απόφαση παραβιάζει κατάφωρα τον Κανονισμό της Βουλής

Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, από κοινού με την ΠΓ του κόμματος, ενέκριναν την πρόταση του προεδρείου της ΚΟ για τη μη νομιμοποίηση της αυριανής διαδικασίας αναφέρει ο Νίκος Βούτσης.

Ant1news

«Η κυβερνητική απόφαση είναι απολύτως αντισυνταγματική, παραβιάζει κατάφωρα τον Κανονισμό της Βουλής και κινείται στην κατεύθυνση μιας βαθιάς αντιδημοκρατικής εκτροπής», τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, σχετικά με την αυριανή συζήτηση στη Βουλή για το δημοψήφισμα για τη «Μικρή ΔΕΗ». 

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Βούτση:

«Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, από κοινού με την ΠΓ του κόμματος, ενέκριναν την πρόταση του προεδρείου της ΚΟ για τη μη νομιμοποίηση της αυριανής διαδικασίας συζήτησης στο Θερινό τμήμα με θέμα την έγκριση η όχι ως «παραδεκτής», της πρότασης που σύμφωνα με το Σύνταγμα υπεβλήθη, για δημοψήφισμα σχετικά με το ψηφισθέν νομοσχέδιο για τη «Μικρή ΔΕΗ», από περισσότερους των αναγκαίων των 120 βουλευτών.

Η κυβερνητική απόφαση είναι απολύτως αντισυνταγματική, παραβιάζει κατάφωρα τον Κανονισμό της Βουλής και κινείται στην κατεύθυνση μιας βαθιάς αντιδημοκρατικής εκτροπής.»