X

Μπαράζ επαφών του ΠΑΣΟΚ για ΕΝΦΙΑ και «κόκκινα» δάνεια

Σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη και τον Διοικητή της ΤτΕ θα έχει αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ για τις διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ και τα «κόκκινα» δάνεια.

Ant1news



Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες με τον υπουργό Οικονομικών,  Γκίκα Χαρδούβελη, τον υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, με αντικείμενο τις τελικές ρυθμίσεις για τον ΕΝΦΙΑ και το θέμα του πλαισίου των ρυθμίσεων για τα «κόκκινα» δάνεια.

Ειδικότερα, την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα υπάρξει συνάντηση με τον Γκίκα Χαρδούβελη, για την παρουσίαση των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ για τις αναγκαίες βελτιώσεις και διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ και το θέμα των δόσεων για την καταβολή του. 

Την ίδια ημέρα, στις 12 το μεσημέρι, η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, για να συζητήσει το πλαίσιο των προτάσεων για τις ρυθμίσεις στα επιχειρηματικά δάνεια, αλλά και στα δάνεια των νοικοκυριών. 

Το θέμα των «κόκκινων» δανείων θα συζητηθεί επίσης σε συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη στις 11:30 το πρωί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια.