X

Το ποστ που έστειλε την Ραχήλ Μακρή στο Πειθαρχικό των ΑΝΕΛ

Η συμπεριφορά της Ραχήλ Μακρή έχει πολλές φορές προβληματίσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όμως μία ανάρτησή της στο facebook σήμερα την στέλνει στο Πειθαρχικό του κόμματος.

Ant1news

Τις επόμενες ημέρες «κληρώνει» η τύχη της Ραχήλ Μακρή στους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την απόφαση του Πάνου Καμμένου να την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος για αντικομματική συμπεριφορά.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το σημερινό βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με απόσπασμα συνέντευξης του Πάνου Καμμένου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη στις 16 Νοεμβρίου 2011, στο οποίο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξέφραζε την διαφωνία του με την δανειακή σύμβαση, λέγοντας στον φίλο του Αντώνη Σαμαρά πως δεν θα την ψηφίσει.

Στη συνέντευξη αυτή ο Πάνος Καμμένος έλεγε πως γεννήθηκε στη ΝΔ, μεγάλωσε με τον Αντώνη Σαμαρά και αν αποφασίσουν κάποιοι που εκβιάζουν τον πρόεδρο του να τον διαγράψουν, ας το κάνουν, ο ίδιος θα καταψηφίσει.

Η σημερινή ανάρτηση του βίντεο κρίνεται ως τουλάχιστον περίεργη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που κατά καιρούς έχουν προβληματιστεί με τη συμπεριφορά της.

Είχε προηγηθεί προ ημερών το «μαλλιοτράβηγμα» με την Σταυρούλα Ξουλίδου, τομεάρχη Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού του κόμματος, όταν ανακοίνωσε την Γεωργία Στεφανάκη ως υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού.

«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει», ανέφερε η Σταυρούλα Ξουλίδου και σύντομα ήρθε η απάντηση της Ραχήλ Μακρή. 

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Τελικά ποιανού τσιράκι είμαι του Μπόμπολα ή του Μελισσανίδη; Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσαλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως», έγραψε στο Facebook.

Μέσω social media και η αντίδρασή της

Η ίδια πάντως, επίσης στο Facebook, δηλώνει ότι ενημερώθηκε για την παραπομπή της από δημοσιογράφους και ότι δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίων μου και το ποιός ή ποιοί με παρέπεμψαν.

Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και την συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που με τίμησαν.

Εάν κληθώ να εκφράσω τις απόψεις μου για την έκφραση της γνώμης μου, θα το κάνω δημόσια δεχόμενη την κρίση της Ελληνικής Κοινωνίας και ειδικότερα των κατοίκων του νομού Κοζάνης».

Πως ξεκίνησαν όλα...

Τα όργανα άρχισαν πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2013, όταν η Ραχήλ Μακρή γνωστοποίησε την πρόθεσή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Στους δημοσιογράφους είπε πως έστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η οποία ωστόσο, ποτέ δεν έφθασε στα χέρια του.

Είναι γνωστές επίσης, οι καλές σχέσεις που έχει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, άλλωστε ήταν και οι δύο στα επεισόδια έξω από το ραδιομέγαρο της πρώην ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε μάλιστα, σκαρφαλώσει στα κάγκελα του ραδιομεγάρου για να διαμαρτυρηθεί επειδή η αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο τους στο κτίριο.

Οι δύο τους είχαν υποβάλλει μήνυση στον εισαγγελέα, προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις για τη συμπόρευσή τους.

Μάλιστα, ο Ευ. Βενιζέλος είχε σχολιάσει στο twitter του:

Evangelos Venizelos ‏@EVenizelos
Χαλυβδώνεστε, κυρίες και κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στους κοινούς αγώνες με τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Evangelos Venizelos ‏@EVenizelos
Εάν φαντασιώνονται ότι η πύλη της Αγ. Παρασκευής είναι η πύλη του Πολυτεχνείου, τότε πάσχουν από ιστορική σύγχυση