X

Καμμένος: «Υπό προϋποθέσεις συνεργασία με όλους εκτός από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

Τους όρους και τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οποίες οι ΑΝΕΛ θα συνεργαζόντουσαν σε μία συγκυβέρνηση, καθώς και το θέμα που έχει προκύψει με την Ραχήλ Μακρή, ανέλυσε ο Πάνος Καμμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Ant1news

«Δε διαπραγματευόμαστε ούτε τις έδρες μας, ούτε τις καρέκλες μας. Έχουμε κόκκινες γραμμές» σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Θα συνεργαζόταν με όλους, «εκτός από την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου» οι οποίοι ούτως ή αλλιώς «δε θα υπάρχουν μετά τις εκλογές» είπε ο κ.Καμμένος.

Παραθέτοντας, ενδεικτικά κάποια από τα θέματα στα οποία θα πρέπει να ταυτίζεται με κάποιο κόμμα συγκυβέρνησης ώστε να συνεργαστεί μαζί του, ανέφερε το θέμα των Σκοπίων, της Ξάνθης, τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, τους μετανάστες και το οικονομικό, τονίζοντας ιδιαιτέρως ότι «οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να δεχθούν ένα διαχωρισμό Εκκλησίας – Κράτους».

Αναφερόμενος σε ονόματα βουλευτών με τους οποίους είτε έχει βρει κοινά στοιχεία ανέφερε τον Βύρωνα Πολύδωρα, τον Γιάννη Χαραλαμπίδη, οποίος «κάνει δουλειά στην Θράκη» και στον οποίο έχει ήδη προτείνει να γίνει μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον Γιάννη Δημαρά, αλλά σημείωσε ότι σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κι άλλα κινήματα από «το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και την Κεντροδεξία Νέα Δημοκρατία» με τα οποία μπορούν να βρουν μια χρυσή τομή.

Ερωτώμενος για τον ΕΝΦΙΑ, απάντησε ότι πρόκειται για έναν «αντισυνταγματικό νόμο» τον οποίο ο ίδιος «δεν πρόκειται να πληρώσει» ,είναι έτοιμος ωστόσο να «πληρώσει το τίμημα» και θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό για την επίλυση του ζητήματος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα που έχει προκύψει με την βουλευτή του, Ραχήλ Μακρή.

«Η κ.Μακρή είναι καλή βουλευτής, που έκανε καλή δουλειά και υπέπεσε σε ένα λάθος διάλογο μέσω facebook. Δεν μπορεί την ώρα που σχεδιάζουμε το πλάνο μας ως κόμμα να βγαίνουν άλλα πρωτοσέλιδα» είπε σχετικά, σημειώνοντας ότι για τη διαγραφή ή την παραμονή στο κόμμα «θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος» και όχι ο ίδιος.