X

Τσίπρας: Ο κ. Σαμαράς προτίμησε την κινδυνολογία της αποσταθεροποίησης

Νέα σφοδρά πυρά εναντίον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ant1news



«Mετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγηση του στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «δραματική αποτυχία της κυβέρνησης» και επανέλαβε τη γνωστή θέση του για άμεση προσφυγή στις κάλπες. «Προχθές στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και. της προσπάθειας αποσταθεροποίησης. Του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε την επίθεση του στην κυβέρνηση.

«Στη γραμμή Σαμαρά, τα κυβερνητικά στελέχη επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.