X

«Μεταρρυθμιστές» θα λέγεται το κόμμα Λυκούδη

"Μεταρρυθμιστές για τη Δημοκρατία και την Ανάπτυξη"  θα ονομάζεται η πολιτική κίνηση , την ίδρυση της οποίας ανακοινώνει σε λίγη ώρα στο Μουσείο Μπενάκη ο Σπύρος Λυκούδης, που προ μηνός αποχώρησε από  τη ΔΗΜΑΡ.

Ant1news

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να απευθύνει πρόταση συνεργασίας όλων των κομμάτων, φορέων και προσώπων του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου. «Να γίνουμε ΕΝΑ φαίνεται ότι είναι ακατόρθωτο σήμερα, να ενώσουμε όμως τις δυνάμεις μας μπορούμε» αναμένεται να πει χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης τασσόμενος υπέρ της συγκρότησης ενός συνεργατικού σχήματος- ομπρέλα αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του εγχειρήματος να υποσταλούν σημαίες και σύμβολα ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα.

Ο κ. Λυκούδης κατά πληροφορίες θα επικρίνει τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ οτι επιδίδονται σε διαγωνισμό λαϊκισμού και θα επισημάνει την ανάγκη συγκρότησης ενός εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση. Σχολιάζοντας την παρουσία της ΔΗΜΑΡ στην τρικομματική Κυβέρνηση, αναμένεται να τονίσει ότι «αυτό που μας συντρίβει στον απολογισμό μας είναι η δική μας τότε αριστερά που φάνηκε να τολμά αλλά δυστυχώς δεν άντεξε ούτε την ίδια της την τόλμη, διαψεύδοντας χιλιάδες συμπολίτες που την εμπιστεύτηκαν».