X

Υπενθύμιση με «νόημα» από τον Νότη Μαριά, της αυτονομίας του

Η δήλωση αυτή ενδέχεται να αποτελεί προάγγελο οριστικής ρήξης.

Ant1news

Νέος πονοκέφαλος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο. Ο ευρωβουλευτής πλέον και πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Νότης Μαριάς, με κατηγορηματική του ανακοίνωση διαχωρίζει την θέση του από το κόμμα με το οποίο αναδείχθηκε στα δύο αυτά αξιώματα.

Δηλώνει επικεφαλής του Κινήματος "Αντιμνημονιακοί Πολίτες", αναφέρει ότι δεν είναι μέλος του κόμματος του Πάνου Καμμένου και τονίζει ότι δεν αποδέχεται την τοποθέτησή του στην επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου του κόμματος.

Ο Νότης Μαριάς ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ως εκ τούτου δεν θα συμμετάσχει στο συνέδριο, καθώς αποτελεί εσωτερική διαδικασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η πλήρης δήλωση του κ. Μαριά έχει ως εξής, «Είναι γνωστό ότι δεν είμαι μέλος των ΑΝΕΛ καθώς ανήκω στο πολιτικό κίνημα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Επομένως δεν πρόκειται να συμμετάσχω στο συνέδριο των ΑΝΕΛ που αποτελεί άλλωστε καθαρα εσωτερική διαδικασία του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και φυσικά δεν αποδέχομαι την τοποθέτηση μου στην επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου των ΑΝΕΛ που ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ».