X

Ο Παπανδρέου πήρε το όπλο του

Έστειλε αργά απόψε τις απόψεις του για την παράταξη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εγείροντας θέμα ηγεσίας.

Ant1news


Της Στεφανίας Μουρελάτου 

Ο κ. Παπανδρέου ζητά Έκτακτο και Ανοιχτό Συνέδριο με προσκλητήριο προς όλους είτε είναι στο ΠΑΣΟΚ σήμερα είτε όχι. Με ανοιχτό μητρώο, όπως εισηγείται, και στο εν λόγω συνέδριο να αποφασιστούν στίγμα, φυσιογνωμία, θέσεις, σύμβολα, δομή, πρόσωπα. "Αμέσως μετά το Συνέδριο, εκλογή νέου Προέδρου από τη βάση" γράφει πετώντας τη βόμβα ο πρώην πρωθυπουργός. 

Ως προς τον προσωπικό του ρόλο αναφέρει ότι: "Προσωπικά, ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα τιμήσω μέχρι τέλους την αποστολή που μου εμπιστεύθηκαν οι πολίτες. Και δεσμεύομαι να στηρίξω ένα πραγματικό εγερτήριο ΣΟΚ στο Κίνημα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ενδιαφέρομαι για καμία καρέκλα. Το μόνο που θέλω - και γι' αυτό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, είναι να συμβάλλω στην αναγέννηση του Κινήματος, αλλά και στην ανόρθωση της χώρας - για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας δικαίου και για την ενδυνάμωση της προοπτικής του λαού μας προς την ευημερία." 

Ο κ. Παπανδρέου εξηγεί ότι αν αναληφθούν πρωτοβουλίες που σέβονται τις αρχές, τις αξίες και τον κόσμο του Κινήματος, θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις και από οποιαδήποτε θέση μάχης, στο εγχείρημα.