X

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σαμποτάρει την απεργία της Πέμπτης»

Μετωπική επίθεση από τον Γ.Γ του ΚΚΕ, κατά του ΣΥΡΙΖΑ  και προειδοποιήσεις ότι αν γίνει κυβέρνηση θα βρει το ΚΚΕ στους δρόμους.

Ant1news

Ένα απόσπασμα συνέντευξης που έδωσε  ο  Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδος Δημήτρης Κουτσούμπας, αναμένεται να πυροδοτήσει νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουτσούμπας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο οικονομικό κανάλι SBC,υποστήριξε σε κάποιο σημείο της,ότι τι κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σαμποτάρει την κινητοποίηση για την μεγάλη Πανελλαδική Απεργία που έχουν προκηρύξει για τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Σε κάποια άλλα σημεία της  συνέντευξης του ο κ. Κουτσούμπας έκανε αναφορά για κλίμα τρομοκρατίας  που επικρατεί στους εργασιακούς χώρους και ζήτησε από τους εργαζομένους να αποτινάξουν τις όποιες φοβίες μπορεί να έχουν.

Επανήλθε και στο θέμα των σχέσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ, διαχωρίζοντας τους φίλους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από την ηγεσία του και προειδοποίησε ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ θα είναι από την επόμενη κιόλας μέρα στους δρόμους.