X

Συναντήσεις Τσίπρα με Τζάκρη και Γιαταγάνα

Επαφές με ανεξάρτητους βουλευτές έχει αρχίσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ψηφοφοριών για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ant1news

Δύο συναντήσεις με ιδιαίτερο νόημα έκανε τις τελευταίες ημέρες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε απόψε ραντεβού με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ  προ ημερών, όπως αποκάλυψαν συνεργάτες του, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τετ-α-τετ με την πρώην βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Οι επαφές αυτές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία ενόψει των έντονων διεργασιών λόγω των ψηφοφοριών για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και την αναζήτηση συμμαχιών για τους 180+1 από πλευράς της Κυβέρνησης αλλά και της επιδίωξης για 120+1 από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.

Προ ημερών, η πρώην εισαγγελέας , Χρυσούλα Γιαταγάνα δήλωσε ότι οι απόψεις της είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από κάθε άλλο κόμμα, ενώ μετά  το τέλος της συνάντησης  της με τον Αλέξη Τσίπρα, η Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε ότι συντάσσεται "ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα, που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση".