X

Επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπέρ του Βενιζέλου

Με ανακοίνωση τους οι κκ Ιωάννης Δριβελέγκας, Δημήτρης Κρεμαστινός, Ιωάννης Κουτσούκος, Χρήστος Γκόγκας, Μιχάλης Κασσής, Δημήτρης Σαλτούρος και Πύρρος Δήμας χαρακτηρίζουν μεγάλη ευκαιρία το εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ant1news


Της Στεφανίας Μουρελάτου

Στον πόλεμο εντυπώσεων μεταξύ παπανδρεϊκών και βενιζελικών και την κινητοποίηση ήδη 3 νομαρχιακών επιτροπών υπέρ της πρότασης Γιώργου Παπανδρέου για συνέδριο ΠΑΣΟΚ και εκλογή νέου προέδρου, το βενιζελικό στρατόπεδο θέλησε να περάσει στην αντεπίθεση.

Οι 7 βουλευτές θυμίζουν ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου οτι «στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαχε ο κλήρος να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης» για να τεκμηριώσουν την ορθότητα του εγχειρήματος και προσθέτουν ότι «στη φάση αυτή και με αυτά τα δεδομένα, οφείλουμε όλοι και ιδίως όσοι είχαν την πρώτη ευθύνη για τις αποφάσεις της τελευταίας πενταετίας, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσουμε με το απαραίτητο πνεύμα ενότητας, χωρίς επιστροφή σε ξεπερασμένες από τα πράγματα αντιπαραθέσεις, που δεν εξυπηρετούν ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη».