X

Τσίπρας: Εκτιμώ ότι η καταγγελία Χαϊκάλη είναι σοβαρή

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα περιμένει να δει τα στοιχεία και να εκτιμήσει πόσο σοβαρή είναι η καταγγελία Χαϊκάλη και πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Ant1news

Για την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη σχετικά με την απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων κατά την συνάντησή του με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούλου, είπε ότι εκτιμά ότι πρόκειται για σοβαρή καταγγελία. Ωστόσο, είπε ότι θα περιμένει να δει τα στοιχεία και να εκτιμήσει πόσο σοβαρή είναι η καταγγελία και πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.

«Εμείς εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει ότι ακολουθείται ένας δρόμος ολισθηρός, ένας δρόμος μεθοδεύσεων και πιέσεων  διότι επιχειρείται να τετραγωνιστεί ο κύκλος. Όταν δεν υπάρχει πλειοψηφία κοινοβουλευτική και κοινωνική για την ανοχή στην συνέχεια των μνημονίων και ο πρωθυπουργός εξαγγείλει εδώ και μήνες ότι έχει μαξιλαράκια, θα βρει τους 180, τότε αντιλαμβάνεστε ότι έχει κάνει μια ολισθηρή επιλογή. Θα δούμε τις  καταγγελίες και θα τις εκτιμήσουμε. Σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να βγει από τον βούρκο», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.