X

Τσίπρας: Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια Αττικής, παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι την επόμενη χρονιά δεν θα αλλάξει απλά η διακυβέρνηση, αλλά θα τελειώσει και το καθεστώς της διαπλοκής.

Ant1news

«Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές για τη αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης αλλά με το κεφάλι ψηλά» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ωστόσο εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής να επανασυνδέσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε φτωχά  νοικοκυριά, επισημαίνοντας πως «Αυτή η πρωτοβουλία αναδεικνύει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οι πληγές που έχουν επιβληθεί στη χώρα από τα μνημόνια. Και αυτό θα γίνει αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση».



«Θέλω να επαναλάβω ότι δέσμευση της νέας διακυβέρνησης του τόπου είναι η επούλωση των πληγών του μνημονίου», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα όσων έχουν πληγεί και όχι «της διαπλοκής, των μεγάλων οικονομικών παραγόντων που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση και συνεχίζουν να τη λεηλατούν».

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι την επόμενη χρονιά δεν θα αλλάξει απλά η διακυβέρνηση, αλλά θα τελειώσει και το καθεστώς της φαυλότητας και της διαπλοκής.

«Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές, αλλά με το κεφάλι ψηλά και με το μυαλό στην αξιοπρέπεια του πολίτη, θα τα καταφέρουμε», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας και αυτό είναι η απόδειξη της επίσκεψής μου εδώ». 

Ερωτηθείς σχετικά με την καταγγελία περί απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ότι εκτιμά ότι «είναι μία σοβαρή καταγγελία». Ωστόσο, είπε ότι θα περιμένει να δει πρώτα τα στοιχεία.

Δηλώσεις της Ρένας Δούρου: