X

Ποτάμι: δύσοσμο κουβάρι οι καταγγελίες για δωροδοκίες

Για υποκριτές πολιτικούς, για υπηρέτες πολλών αφεντάδων και για αναξιόποιστο σύστημα, επικίνδυνο για την χώρα, κάνει λόγο σε ανακοίνωση του.

Ant1news

"Ενώ η χώρα βαδίζει σε μια πορεία χωρίς προσανατολισμό επανεμφανίζονται οι καταγγελίες για δωροδοκίες με στόχο την εξαγορά ψήφων για την προεδρική εκλογή. Ένα σύστημα συνολικής αναξιοπιστίας βγαλμένο από την ίδια κούνια", τονίζει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι, για όσα βλέπουν απο το πρωί το φως της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση "πολιτικοί υποκριτές και σύμβουλοι αρχηγικών γραφείων από τη μία άκρη του πολιτικού φάσματος εως την άλλη – υπηρέτες πολλών αφεντάδων δηλαδή-διεκδικούν την προσοχή μας αλληλοκαταγγελόμενοι".

Όπως επισημαίνει η εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, "οι ανακριτικές αρχές και η Δικαιοσύνη πιστεύουμε ότι θα ξεμπλέξουν το νέο δύσοσμο κουβάρι", ενώ παράλληλα προτρέπει τους πολίτες "να κλείσουν τις μύτες τους και να επικεντρωθούν στην ουσία του προβλήματος που είναι ότι το παλιό διεφθαρμένο σύστημα είναι επικίνδυνο για τη χώρα και τις ζωές τους".