X

Ραντεβού Τσίπρα-Κουβέλη

Η συνάντηση ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Ant1news


Σε συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Φώτη Κουβέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, θα επισφραγιστεί η εκλογική συμπόρευση, η σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς. 

Το ραντεβού ανακοινώθηκε επισήμως το μεσημέρι, από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, μετά από την ψηφοφορία στην Βουλή και είναι μια συνάντηση το θέμα της οποίας, η ταύτιση, δηλαδή, της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς. 

Λόγω αυτής της εξέλιξης, πέρα από την σημερινή ανεξαρτητοποίηση της κυρίας Νίκης Φούντα, αρκετοί είναι αυτοί, στελέχη αλλά και βουλευτές, που προειδοποιούν για αντιδράσεις κι ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι θα υπάρξουν και άλλες, φυγόκεντρες κινήσεις, κινήσεις αποστασιοποίησης από την ΔΗΜΑΡ. 

Ο βουλευτής Θωμάς Ψύρρας, ο οποίος δεν μετείχε στην χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση οργάνων της ΔΗΜΑΡ και κρατά αποστάσεις από την στάση του Φώτη Κουβέλη, επέλεξε να πει Χρόνια Πολλά στους ψηφοφόρους του με ένα ποίημα-γρίφο όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς που, όπως λένε, μάλλον περιέχει και κρυμμένα μηνύματα για την προεδρική εκλογή.

Μπορούμε να το ακούσουμε, ο τίτλος του ποιήματος είναι «Μια ανάσα από την Λάρισα».