X

Πυρά Παπαδημούλη κατά Θεοδωράκη για Λυκούδη – Ρελάνς από το Ποτάμι

Δεν άφησε αναπάντητα το Ποτάμι τα σχόλια του Παπαδημούλη στο twitter για τη σύμπραξη με τον Σπύρο Λυκούδη.

Ant1news

Δεν άφησε να τα πάρει το… ποτάμι τα σχόλια του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του, απάντησε στα επικριτικά σχόλια που έκανε ο κ. Παπαδημούλης στο twitter για τη σύμπραξη με τον Σπύρο Λυκούδη.

«Το Ποτάμι είναι υπερήφανο για τη σύμπραξη με τον Σπύρο Λυκούδη και την πορεία του στον χώρο της ελληνικής Αριστεράς. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έπρεπε να θλίβεται, αν όχι να ντρέπεται, για τον θαυμασμό του αρχηγού του στους Χαϊκάλη-Καμμένο. Κάποιοι θα πρέπει να κοιτάζονται προσεκτικά στον καθρέφτη πριν μιλήσουν», αναφέρει το Ποτάμι στην ανακοίνωση του.

Είχαν προηγηθεί τα βέλη που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε αναρτήσεις του στο twitter, αναφέροντας αρχικά: «ο "κεντρώος" Θεοδωράκης, αφού πήρε στελέχη από τη Δράση (Μάνος), πήρε και τον Λυκούδη, γιατί "εκπροσωπεί την Αριστερά που θέλουμε". Θλίψη…».

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωνε: «Ο Θεοδωράκης: Αφού λανσάρισε το λαϊκίστικο σλόγκαν "πολιτική χωρίς πολιτικούς", τώρα "διευρύνεται", με τα υπόλοιπα του κομματικού συστήματος... ».