X

Καρατζαφέρης: Θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα, αν …

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε τα περί σκευωρίας στην υπόθεση με τις μίζες, ενώ δήλωσε ότι ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος θα είναι υποψήφιους του κόμματος.

Ant1news

Υποψήφιος βουλευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό θα είναι ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος στην δεύτερη και την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ψήφισε υπέρ του Σταύρου Δήμα.

Την αποκάλυψη έκανε μιλώντας στην εκπομπή  «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Αναφερόμενος στην υπόθεση με τις μίζες και τις offshore, για τις οποίες ερευνάται από την Δικαιοσύνη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επανέλαβε ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι προϊόν σκευωρίας.


«Θα βρω τους σκευωρούς και θα τους τιμωρήσω» είπε, προσθέτοντας ότι «αν αποδειχθεί κάτι για τις μίζες, δηλώνω ευθέως ότι θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα». 

Ερωτηθείς για την δημιουργία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι «ο Παπανδρέου θα πάει καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ» στις εκλογές, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΛΑΟΣ με την Νέα Δημοκρατία είπε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πιθανότερο αν αρχηγός  της Νέας Δημορκατίας δεν ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.