X

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Οικολόγων

Με 22 πρόσωπα θα συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ οι Οικολόγοι Πράσινοι, αντιπροσωπεία των οποίων συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ant1news

Επισφραγίστηκε η κοινή κάθοδος στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Οικολόγων, μετά από συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων οι οποιοι θα συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με 22 πρόσωπα.

Ο Γιάννης Τσιρώνης, συντονιστής της εκτελεστικής γραμματείας των Οικολόγων, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε μη εκλόγιμη θέση.

Οι υπόλοιποι θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, την Κορινθία, τις Κυκλάδες, τη Β’ Πειραιά και το υπόλοιπο Αττικής.  

«Ζητούμενο δεν είναι η επιστροφή στο 2009 αλλά η αλλαγή παραδείγματος, η παραγωγική ανασυγκρότηση με σεβασμό στο περιβάλλον» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για ιστορική απόφαση σε ευρωπαϊκό και ελληνικό επίπεδο."Πρόκειται για συνεργασίες που διευρύνουν τόσο τη δυναμική μιας εκλογικής νίκης στην Ελλάδα όσο και τον δρόμο για αναγκαίες συμμαχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Ο Γιάννης Τσιρώνης με τη σειρά του ανέφερε, πως «η νέα κυβέρνηση, που ελπίζουμε να είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να αποτύχει».