X

Θεοδωράκης: «Στόχος μας η τρίτη θέση»

Από τη Λαμία όπου βρέθηκε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, ανέλυσε τις 5 κόκκινες γραμμές που θα βάλει σε Σαμαρά ή Τσίπρα σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία.

Ant1news

Συνεχίζοντας την περιοδεία του που περιλαμβάνει  σταθμούς σε όλες τις περιφέρειες της  χώρας , ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες του στη Λαμία όπου έγινε δεκτός από τους φίλους του «Ποταμιού».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά και πολιτών καταγγέλλοντας την τακτική των κομμάτων να επιδίδονται σε πολυδάπανους προεκλογικούς αγώνες και υποστηρίζοντας πως καλό θα ήταν τα κόμματα να ρίξουν περισσότερο βάρος στην περιφέρεια και να δώσουν την δυνατότητα στα τοπικά μέσα να θέσουν τα ερωτήματα τους.

Σε αυτό που επέμεινε περισσότερο ο κ. Θεοδωράκης ήταν στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας του και την ανάγκη συνεργασιών λέγοντας μεταξύ άλλων, «Για το Ποτάμι η υπόθεση της Ευρώπης και του ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη, δηλαδή δεν είναι στα πλαίσια ενός παζαριού το βγαίνουμε από το ευρώ, βγαίνουμε από την Ευρωζώνη ή βγαίνουμε από την Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι το μήνυμα που θα πρέπει να εκπέμψουμε ως χώρα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ότι αυτή η χώρα είναι στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα συνεχίσει την πορεία της μέσα στο ευρώ και μέσα στην Ευρωζώνη».