X

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν ανάλογα με τις αρχές τους

Αυτή η κυβέρνηση θα είναι μια εθνικά κυρίαρχη κυβέρνηση η οποία  δεν θα διοικείται από email και ξένα κέντρα, αλλά θα εκτελεί τις εντολές του ελληνικού λαού, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ant1news

Αν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τις κόκκινες γραμμές που έχουν θέσει, τότε δεν θα το ψηφίζουν, επισήμανε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ θα παίρνονται στο υπουργικό συμβούλιο.

"Αυτή η κυβέρνηση θα είναι μια εθνικά κυρίαρχη κυβέρνηση, η οποία δεν θα διοικείται από email και ξένα κέντρα, αλλά θα εκτελεί τις εντολές του ελληνικού λαού, τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

 Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για την αποκατάσταση του επιδόματος παραμεθορίου, ενώ όπως είπε θα ξεκινήσει η διαδικασία της μισθολογικής αποκατάστασης στους ένστολους.

Παράλληλα, προανήγγειλε τη διαδικασία ελέγχου όλων των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά προγράμματα, τονίζοντας ότι θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν και υποσχέθηκε πλήρη  διαφάνεια σχετικά με το δημόσιο χρήμα που δίνεται για την ασφάλεια του ελληνικού.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η σχέση Εκκλησίας – Κράτους, καθώς αυτό αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για τους ΑΝΕΛ.

Ακόμα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι η πατρίδα πρέπει να είναι ενωμένη, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει παγκόσμιο θετικό κλίμα για να βρεθεί λύση για το χρέος.

Για τις σχέσεις με την Ρωσία είπε ότι είναι θεσμικές και ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί.