X

Συνάντηση Θεοδωράκη-Αλιβιζάτου

Με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ant1news


Επίσκεψη στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτο έκανε το μεσημέρι ο Σταύρος Θεοδωράκης ενόψει της ψηφοφορίας, στις 7.30 το απόγευμα στη Βουλή, για την  εκλογή ΠτΔ. 

Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε στον κ. Αλιβιζάτο ότι η υποψηφιότητα του έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και ιδιαίτερα στην νεολαία. Χαρακτηριστικά του ανέφερε ότι στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της  Athens Voice το 68% του κόσμου είναι με την υποψηφιότητα Αλιβιζάτου και 13% είναι με την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου. 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας του «εξομολογήθηκε» ότι το πρωί που είχε εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο, μια φοιτήτρια που κόπηκε του είπε ‘’ε, όχι να με κόψετε και σήμερα κύριε καθηγητά’’».

 

Στην συνέχεια του ανέφερε ότι ένα από τα ερωτήματα που έθεσε στους φοιτητές του ήταν αν ένας νόμος που απαγορεύει να φορά κανείς γραβάτα, είναι ή όχι αντισυνταγματικός. Και προφανώς είναι αντισυνταγματικός, είπε ο καθηγητής προσθέτοντας με γέλια «έχουμε φτάσει στο σημείο να ντρέπεσαι να φοράς γραβάτα στην Ελλάδα». 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας «θυμήθηκε» τα χρόνια που ο Προκόπης Παυλόπουλος απασχολούταν στο γραφείο προθέτοντας όμως «από μικροί τσακωνόμασταν για αυτά που αν είχε ντιμπέιτ θα τσακωνόμασταν και σήμερα».