X

Να φύγει ο Τσίπρας ζητάει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Η συμφωνία συνιστά υποταγή της κυβέρνησης στον εκβιασμό της τρόικας, τονίζει σε ανακοίνωση της η Κομμουνιστική Τάση, εκ των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news

Ως υποταγή της κυβέρνησης στον εκβιασμό της τρόικας, χαρακτήρισε η Κομμουνιστική Τάση, τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup και ζητά έκτακτο συνέδριο για αλλαγή ηγεσίας. Μάλιστα στη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί σε «αντάρτικο» τους βουλευτές του κόμματος, ζητώντας να μην ψηφίσουν τη συμφωνία όταν περάσει από τη βουλή.

«Η συμφωνία συνιστά υποταγή της κυβέρνησης στον εκβιασμό της τρόικας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κομμουνιστικής Τάσης και υποστηρίζει ότι επί της ουσίας η συμφωνία προβλέπει παράταση του Μνημονίου και αναγκάζει την κυβέρνηση να μην πάρει κανένα από τα μέτρα για τα οποία δεσμεύτηκε προεκλογικά και τα οποία ενέκρινε ο λαός με την ψήφο του στις εκλογές.

«Καλούμε τους αριστερούς βουλευτές να καταψηφίσουν στη Βουλή την απαράδεκτη συμφωνία»,υποστηρίζει η ανακοίνωση και συνεχίζει σε σκληρή γλώσσα, ζητώντας «αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και τη διοργάνωση έκτακτου συνεδρίου «που θα οδηγήσει σε άμεση αλλαγή πολιτικής, αλλά και ηγεσίας».