X

Αίτημα Θεοδωράκη για συνάντηση με τον Τσίπρα

Έτοιμα να καταθέσουν προτάσεις νόμου για μεταρρυθμίσεις είναι τα στελέχη του Ποταμιού. Θα στηρίξουν στην Βουλή όσα θετικά μέτρα προωθήσει η Κυβέρνηση.

Ant1news

Της Όλγας Παναγιωτίδου 

Συνάντηση τετ α τετ με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχει ζητήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ώστε να συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στις συνομιλίες με τους εταίρους.

Στο Ποτάμι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την πορεία από εδώ και στο εξής, με δεδομένες τις υποχρεώσεις της χώρας εντός του Μαρτίου.

Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή, όπου έγινε μια πρώτη αποτίμηση των επαφών του Σταύρου Θεοδωράκη σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ρώμη, αποφασίστηκε το Ποτάμι να στηρίξει το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης, όπου εκτιμάται ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πάντως, όπως επισημαίνουν στελέχη του κόμματος αυτό δεν σχετίζεται, σε καμία περίπτωση, με επιθυμία συμμετοχής τους στο κυβερνητικό σχήμα.

Το Ποτάμι που επισημαίνει σε όλους τους τόνους πως οι μεταρρυθμίσεις είναι μονόδρομος για την χώρα, είναι έτοιμο να προχωρήσει στην κατάθεση προτάσεων νόμου για την προώθηση των αναγκαίων για τη χώρα αλλαγών.