X

Συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση. Στο επίκεντρο της συζήτησης το αποτέλεσμα των εκλογών. Τι είπε προσερχόμενος ο Νίκος Δένδιας.

Ant1news

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, στα γραφεία του κόμματος στην Λεωφόρο Συγγρού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να βρεθεί το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και το ιδεολογικό αύριο του κόμματος, καθώς στο συγκεκριμένο όργανο μετέχουν στελέχη που έχουν πορεία δεκαετιών σε όλες τις «βαθμίδες» της γαλάζιας παράταξης. 

Η συνεδρίαση θα είναι ανοιχτή ως προς την ομιλία του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί και πάλι απέναντι σε όλους όσοι άνοιξαν θέμα συνεδρίου ή ηγεσίας, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο Αντώνης Σαμαράς, πάντως, φαίνεται ότι θέλει να κλείσει κάθε συζήτηση που μπορεί να βάλει τη ΝΔ σε μια περιδίνηση εσωστρέφειας και ενδοκομματικών αντεγκλήσεων.

Έκτακτο συνέδριο ζητά ο Δένδιας

Τη θέση του για τη διεξαγωγή ενός Εκτάκτου Συνεδρίου της ΝΔ επανέλαβε ο Νίκος Δένδιας. Σε δήλωσή του προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο κ. Δένδιας τόνισε πως στόχος της ΝΔ του 27% είναι να ξαναγίνει το κόμμα η μεγάλη πλειοψηφική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.  “Για να γίνει αυτό ένας μόνο είναι ο δρόμος: Ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα όπου θα τεθούν όλα από την αρχή” δήλωσε ο κ. Δένδιας