X

«Πόλεμος» ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ, για την εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια

Στην χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, απάντησαν με πολύ αιχμηρό τρόπο οι ΑΝΕΛ.

Ant1news

Η «επίθεση» που δέχθηκε χθες η συγκυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ, με φόντο την πρόθεση σύστασης εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει πως φτάσαμε στα μνημόνια και όσα τα συνόδευσαν, απαντήθηκαν σήμερα σε εξίσου σκληρή γλώσσα από τους ΑΝΕΛ.

Άλλωστε, αντιπροσωπεία των ΑΝΕΛ, παρέδωσε χθες στον γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μαντά, το σχέδιο της πρότασης τους για την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την είσοδο της χώρας μας στο μνημόνιο, ανακινώντας και πάλι το θέμα.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη σήμερα από τους ΑΝΕΛ ως απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, έχει ως εξής:

Δυστυχώς, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη… Ας μην ανησυχούν στο ΠΑΣΟΚ. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Και, βεβαίως θα συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για να διερευνηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες για το πώς μπήκε η χώρα στα μνημόνια και για το πώς… επετεύχθη το «κούρεμα» μέσω του PSI, με θύματα τα ασφαλιστικά ταμεία και χιλιάδες  μικρο - ομολογιούχους.

Όσο γι’ αυτό που πλήρωσε η χώρα εξαιτίας των μνημονίων, το έζησε για πέντε ολόκληρα χρόνια στο πετσί του ο ελληνικός λαός και γι’ αυτό έστειλε στον «κάδο» της Ιστορίας το ΠΑΣΟΚ και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου…».