X

«Πόλεμος» για την κάλυψη Καμμένου στα ΟΥΚ

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ για τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ant1news

Αν και εξειδικεύονται στον πόλεμο, αυτή τη φορά οι «βάτραχοι» του Πολεμικού Ναυτικού άνοιξαν πολιτικό μέτωπο… Μάλιστα η απάντηση του πολιτικού τους προϊστάμενου Πάνου Καμμένου ότι είναι περσυνό το σύνθημα άναψε πραγματική φωτιά, ειδικά απ’ τη στιγμή που το πρακτορείο Eurokinissi διέψευσε ότι πρόκειται για αρχείο.

Δεν είναι μόνο οι καιρικές συνθήκες που προδίδουν ότι πρόκειται για τη φετινή παρέλαση. Η Eurokinissi δεν διέθετε πέρυσι τέτοιο καιρό υπηρεσία βίντεο. Τα στοιχεία αυτά δεν τα άφησε να πέσουν κάτω το ΠΑΣΟΚ που έστρεψε τα πυρά του στον υπουργό Άμυνας.

«Ο κ. Καμμένος μετά την κατακραυγή για τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚάδων στην παρέλαση αντί να αναλάβει τις ευθύνες του - γιατί αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός - κατέφυγε για μια ακόμη φορά σε μεγαλειώδη ψέματα δηλώνοντας ότι το βίντεο είναι από τη περσινή χρονιά, πράγμα που διέψευσε αμέσως η Eurokinissi.» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Άμεση ήταν η απάντηση των ΑΝΕΛ και με το ίδιο… νόμισμα. Η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θύμισε ένα ρατσιστικό σύνθημα από την περίοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Υπουργείο Άμυνας.

«Στο ΠΑΣΟΚ περισσεύει το θράσος. Ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν τα συνθήματα που είχαν ακουστεί από τα ΟΥΚ στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου το 2010, όταν υπουργός Άμυνας ήταν ο σημερινός πρόεδρός του, ο κ. Βενιζέλος… Άρα, τα περί ηθικής αυτουργίας που λένε, είναι απλώς αστειότητες» απάντησε η κ. Χρυσοβελώνη.

Κάπου εδώ ήταν ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ που βάφτηκαν με τα χρώματα του πολέμου και η κόντρα που ξεκίνησε απ’ τα ΟΥΚ έφτασε… ως τα υποβρύχια

«Ενημερώνουμε ότι μετά την εποχή Παπαντωνίου, έρχεται η ώρα της διερεύνησης της υπόθεσης του κ. Βενιζέλου με τα υποβρύχια…» σημείωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Τα όσα λέει μας αφήνουν αδιάφορους επί της ουσίας, συνιστούν όμως ντροπή για τον τρόπο που ενεργεί ο κ. Καμμένος ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας - μετατρέποντας το ΥΠΕΘΑ σε μικροκομματικό παραμάγαζο, με την ανοχή του κ. Τσίπρα» ήταν το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ.

Κόντρα στο… κύμα η Ραχήλ Μακρή που δεν υπερασπίστηκε με λέξεις τα ΟΥΚ, αλλά με βίντεο… Ένα βίντεο ύμνο στα «βατράχια» που ξαγρυπνούν για να κοιμόμαστε εμείς ήσυχοι και που βάζουν σε καθημερινό κίνδυνο τη ζωή τους, βίντεο με το οποίο η βουλευτής Κοζάνης ξεκαθαρίζει ότι έχει εντελώς διαφορετική άποψη απ’ το νυν και το πρώην κόμμα της