X

«Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να γίνει στον Κορυδαλλό»

Συνάντηση με τον δήμαρχο Κορυδαλλού είχε η Φώφη Γεννηματά. Τι συζήτησαν και ποια η γνώμη της για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ant1news

Την άποψη ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να γίνει στον Κορυδαλλό εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια των επαφών της με τον δήμαρχο της περιοχής, Σταύρο Κασιμάτη.

Μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τους Παντελή Καψή, Δημήτρη Καρύδη, Αλεξάνδρα Κρούπη και Γιώργο Βιδάλη, η Βουλευτής Β’ Αθηνών και εισηγήτρια του ΚΤΕ Δημοσίας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Φώφη Γεννηματά, τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει το θέμα, αφού γύρω από τις φυλακές λειτουργούν 11 σχολικές μονάδες, 3 παιδικοί σταθμοί και αθλητικά κέντρα.

«Τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην καθημερινότητα των μαθητών, εν μέσω εξετάσεων, είναι πολύ μεγάλα. Είμαστε σήμερα εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας με τη φωνή του Δημάρχου Κορυδαλλού κ. Σταύρου Κασιμάτη και των εκπροσώπων όλων των κοινωνικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών φορέων της πόλης. Για να δοθεί δίκαιη λύση για τα συμφέροντα της κοινωνίας του Κορυδαλλού», κατέληξε η κα Γεννηματά.