X

ΝΔ: Κοροϊδία η επαναφορά με ...δόσεις του κατώτατου μισθού

Κατηγορεί την Κυβέρνηση για πολιτική "πυροτεχνημάτων", με αφορμή τις εξαγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη και την πρόσκληση των κοινωνικών εταίρων σε διάλογο.

Ant1news

Επίθεση στην Κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για "πολιτική πυροτεχνημάτων" και "κοροϊδίες στις πλάτες των εργαζομένων" εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις εξαγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη για την σταδιακή επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, αλλά και το κάλεσμα εργοδοτών κι εργαζομένων απο τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται του κατώτατου μισθού και των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Σε ανακοίνωση του, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου επισημαίνει ότι "την ώρα που η χρηματοδότηση της χώρας κρέμεται από μια κλωστή και η Ελλάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μη γνωρίζοντας το τι ξημερώνει αύριο, η κυβέρνηση συνεχίζει τα πυροτεχνήματα, λειτουργώντας περισσότερο ως αντιπολίτευση παρά ως εκλεγμένη Κυβέρνηση".

Όπως σημειώνει ο κ. Οικονόμου "οι εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης για επαναφορά του κατώτατου μισθού επανέρχονται τελικά σε δόσεις, και σε … βάθος χρόνου!!! Όχι άλλες κοροϊδίες στις πλάτες των εργαζομένων!".