X

Έρευνα για τις καταγγελίες Μητρόπουλου ζητούν οι ΑΝΕΛ

«Ιδιαίτερα σοβαρές για να τις… πάρει ο άνεμος», χαρακτηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τις καταγγελίες Μητρόπουλου σχετικά με τη λίστα Νικολούδη.

Ant1news



Επιβεβλημένη χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τη διερεύνηση των καταγγελιών Μητρόπουλου για τα ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων που περιλαμβάνονται στη λίστα Νικολούδη και έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό την τελευταία 5ετία.

«Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Μητρόπουλου σχετικά με τη "λίστα Νικολούδη" και το περιεχόμενό της είναι ιδιαίτερα σοβαρές για να τις… πάρει ο άνεμος. Πολύ δε περισσότερο, όταν ο ίδιος συνέδεσε ευθέως το περιεχόμενο της "λίστας Νικολούδη" με την αποκάλυψη - καταγγελία ότι δέχθηκε σωματική επίθεση την ημέρα που κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό», αναφέρει και τονίζει ότι η υπόθεση χρήζει άμεσης και ξεκάθαρης απάντησης από τον Παναγιώτη Νικολούδη, προς επιβεβαίωσή τους ή διάψευσή τους.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη  υπογραμμίζει πως αν πράγματι υπάρχουν έστω ψήγματα αλήθειας στις καταγγελίες, θα πρέπει να εξεταστεί αν όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα αυτή είναι φοροδιαφεύγοντες, θα πρέπει να κληθούν να πληρώσουν, καθώς δεν γίνεται να αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν… μπανανία. «Αν, πάλι, οι καταγγελίες του κ. Μητρόπουλου δεν ευσταθούν, θα πρέπει να τύχουν άμεσης διάψευσης για να μη δηλητηριάζεται σε επικίνδυνο και διχαστικό βαθμό η πολιτική ατμόσφαιρα», σημειώνει.