X

Το σποτ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Το Σάββατο 9 Μάη στις 20.00 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής το ΚΚΕ διοργανώνει σχετική εκδήλωση, όπου θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ant1news

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, με τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, 1945 - 2015, το Σάββατο 9 Μάη στις 20.00 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στην πλατεία των Διακοσίων Ηρώων.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη σε κείμενα των Μπ. Μπρεχτ, Μ. Πλωρίτη, Ι. Έρενμπουργκ και Μ. Αξιώτη. Θα ακουστούν τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζου, Θ. Μικρούτσικου, Υπεραστικών, καθώς και αντάρτικα και τραγούδια του Κόκκινου Στρατού.

Δείτε το σποτ της εκδήλωσης:

Εν τω μεταξύ, μέχρι την Κυριακή 10 Μάη θα λειτουργούν στα Δημαρχεία Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138, απέναντι από το «Παλατάκι») και Καισαριανής (Βρυούλων 125 και Κλαζομενών), οι εκθέσεις πρωτότυπου αρχειακού υλικού, φωτογραφίας και έργων Τέχνης, με τις οποίες άνοιξαν οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ για το γιορτασμό της 70ής επετείου της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.