X

Σαμαράς: Η διαπραγμάτευση-φιάσκο μας πηγαίνει καρφί στο μνημόνιο

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις,  σημειώνοντας ότι τον λογαριασμό θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες.

Ant1news



Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για την διαπραγματευτική της τακτική εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην προσυνδιάσκεψη του κόμματος στη Ξάνθη. Ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, σχολίασε δηκτικά «ότι πιο μαύρες δεν θα μπορούσαν να είναι».

Όπως είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρόκειται για διαπραγμάτευση-φιάσκο, η οποία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά «μας πηγαίνει καρφί στο μνημόνιο» και πρόσθεσε ότι τον λογαριασμό για τα μέτρα των 14 δις ευρώ, θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες μέσα από τη νέα φοροεπιδρομή. 

Παράλληλα άσκησε σφοδρή κριτική για την μεταφορά των διαθεσίμων των ΟΤΑ, αλλά και στην πολιτική στο ζήτημα των μεταναστών.

Ο κ. Σαμαράς έστρεψε τα βέλη του και προς την Πρόεδρο της Βουλής, με αφορμή τη στάση της στην επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού στη Λιάνα Κανέλλη, επισημαίνοντας ότι «τους κάνει ρυθμιστές της πολιτικής ζωής».