X

Λοβέρδος: Είμαι έτοιμος να καταθέσω υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Στο επερχόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα θέσει την υποψήφιοτητά του για την προεδρία του κόμματος ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ant1news

«Είμαι έτοιμος να καταθέσω υποψηφιότητα, αλλά πρέπει να περιμένουμε στο συνέδριο, για να συμπληρωθούν οι τουλάχιστον 240 υπογραφές συνέδρων που απαιτούνται» δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM  δήλωσε είπε χαρακτηριστικά «είμαι έτοιμος, είμαι πανέτοιμος, είμαι εδώ και καιρό έτοιμος» και περιέγραψε ότι η διαδικασία της περισυλλογής υπογραφών θα ολοκληρωθεί τις επόμενες 15 μέρες.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, την υποψηφιότητά του για την προεδρία έχει ανακοινώσει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Η διαδικασία για την εκλογή του διαδόχου του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει προγραμματιστεί να γίνει μία εβδομάδα μετά το τέλος του συνεδρίου (5, 6 και 7 Ιουνίου) δηλαδή στις 14 Ιουνίου.

Ο κ.Λοβέρδος αναφερόμενος στο θέμα των διαπραγματεύσεων κατέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, θέτοντας χαρακτηριστικά το εξής δίπτυχο επιλογών ως προς το αποτέλεσμά τους: «στα βράχια ή ένα πρόγραμμα».  Επιπλέον, στήριξε τη γραμμή του ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας:

«Έχουμε πάρει μια απόφαση, την εξέφρασε ο κος Βενιζέλος, ότι εμείς δεν θα διευκολύνουμε την κυβέρνηση ούτε θα την στηρίξουμε» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ «ότι η συμφωνία πρέπει να εμπεριέχει και την κάλυψη όλων των ελλειμμάτων πού προέκυψαν από το Δεκέμβριο και μετά που ο ΣΥΡΙΖΑ μας έριξε στις εκλογές»